Ljubo Pavasović Visković: To je samo Gredeljov medijski ekshibicionizam, prijetnji smrću nije bilo!

Utorak, 29. rujna 2015. 14:43 Napisao/la  SC

Potpuno je jasno zašto su se udružili Krešimir Antolić, Tomislav Svetina, Vladimir Gredelj i Bruno Marić, kaže predsjednik NO-a Hajduk


Odvjetnik Vladimir Gredelj u ime suca Bruna Marića prijavio je Hrvatskoj odvjetničkoj komori Ljubu Pavasovića Viskovića, predsjednika Nadzornog odbora Hajduka. Visković je prijavljen zbog prijetnje smrću i poticanja na prijetnje smrću!

- To je samo Gredeljov medijski ekshibicionizam, samo reciklira potpuno izmišljenu priču! Na tvrdnje njegovih "suboraca" poput Krešimira Antolića i Tomislava Svetine ne bih se osvrtao, tko se sve udružio da mi stvari izmišlja... Potpuno je jasno zašto su se udružili Krešimir Antolić, Tomislav Svetina, Vladimir Gredelj i Bruno Marić. Činjenica da imam na leđima takvu galeriju dovoljno govori...
Da se razumijemo, za neprimjerene riječi i psovke izrečene na javnom mjestu koje sam izgovorio, iritiran Marićevim suđenjem, već sam se javno ispričao. A prijetnji smrću nije bilo!, rekao je Pavasović Visković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.