Kupanje u Liberecu: Torcida zapalila ponešto pirotehnike i krenula na redare, vatrogasci ih zalili vodom

Četvrtak, 20. kolovoza 2015. 22:01 Napisao/la  SC

Nisu češki vatrogasci puno oklijevali, odmah su dovukli crijevo i počeli gasiti stolice, ne obazirući se na navijače koji su bili na tribini. Dio njih tako je dobio besplatno kupanje.

Završne minute prve utakmice playoff runde kvalifikacija za Europsku ligu u Liberecu protekle su s pogledima usmjerenim na tribinu gdje je bila Torcida. Navijači Hajduka nisu izdržali da ne zapale nešto od pirotehničkog arsenala kojeg su unijeli na stadion U Nisy, u trenu su upaljene baklje i dimne kutije, a kao posljedica svega došlo je do zapaljenja plastičnih stolica.

Nisu češki vatrogasci puno oklijevali, odmah su dovukli crijevo i počeli gasiti stolice, ne obazirući se na navijače koji su bili na tribini. Dio njih tako je dobio besplatno kupanje, što je izazvalo ljutnju pa i pokušaj okršaja s vatrogascima i redarima. Srećom, glave su se brzo ohladile, osim vike i galame nije bilo većeg incidenta. Manji incident valja što prije zaboraviti, tim više što tijekom dana nije zabilježen ni najmanji izgred u Liberecu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.