Kup: Hajduk u srijedu igra protiv Vrapča, Zoran Vulić vratio Saida u momčad

Utorak, 25. rujna 2018. 11:31 Napisao/la  SC
Said
Said

 

U svojem petom mandatu na klupi Hajduka, Zoran Vulić krenuo je sa stopostotnim učinkom.

Njegova momčad je najprije kod kuće na Poljudu pobijedila Rudeš rezultatom 3:1, da bi u nedjelju u Puli na stadionu Aldo Drosina, bijeli slavili pobjedu (4:2).

Iskazali su se Hajdukovci u napadačkom segmentu igre, zabili su čak sedam gola, proradio je Gyurcso, Ivanovski je potvrdio zbog čega je doveden u minulom ljetnom prelazom roku, Brazilac Jairo još je jednom potvrdio da će biti pojačanje.

Nakon pobjede nad Puljanima, Splićani su ostali u Medulinu, gdje su čekali dvoboj šesnaestinefinala Kupa Hrvatske protiv Vrapča igraju u srijedu poslijepodne.

Vrapče je četvrtoligaš kojega je skautirao Ivo Cuzzi na utakmici protiv Moslavine, Vrapče je pobijedilo rezultatom 6:0.

Inače Hajduk i Vrapče već su se sastali u Kupu, 8. kolovoza 1990. godine igralo se u Kranjčevićevoj ulici.

Hajduk je pobijedio 6:0 uz hat-trick Roberta Jarnija, po jednom u listu strijelaca upisali su se Ante Miše i Adrian Kozniku, dok je jedan domaći igrač zatresao vlastitu mrežu.

Bila je to utakmica 1/16 finala Kupa u bivšoj državi, na kraju je Hajduk trijumfom protiv Crvene zvezde u Beogradu, golom Alena Bokšića, osvojio zadnji jugoslavenski trofej.

Veliki pobjednički pehar za sva vremena ostao je u vitrinama Poljuda.

Vulić je prvoj momčadi priključio Saida kojem je istekla kazna od četri utakmice neigranja zbog udaranja vratara Gorice Kahlina u porazu na Poljudu, te igrače B momčadi Teklića, Nejašmića, Bradarića, Šegu, Šehića, Mikulića i Matijaša.

Želi Vulić odmoriti neke standarne prvotimce, jer u subotu poslijepodne na poljudskoj ljepotici igra se najveći hrvatski derbi.

U goste dolazi vodeća momčad prvenstva, aktualni prvak Dinamo.

S velikom dozom opreza Hajdukov trener dočekuje sraza s nižerazrednom momčadi, kao trener tada prvoligaša Splita doživio je poraz u polufinalu županijskog Kupa od OSK-a iz Otoka, crveni su izgubili nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.