Kosova ostavka nije prihvaćena, Carrillo čeka otpremninu, Budimir razotkrio slabosti

Nedjelja, 05. studenog 2017. 09:28 Napisao/la  SC
Kos i Branco
Kos i Branco

Nakon šokantnog poraza Hajduka od Rudeša prvu ostavku na Poljudu ponudio je predsjednik Uprave Ivan Kos

-  Nadzorni odbor je nakon rasprave donio odluku da daje podršku predsjedniku te ga o tome izvijestio, rekao je predsjednik NO HNK Hajduk Slaven Marasović.

Jasno da je Kosova ostavka igrokaz za javnost, nakon ovakve blamaže nitko više nije siguran za svije pozicije uključujući članove Nadzornog odbora. Da su prihvatili Kosovu ostavku, članovi Nadzornog odbora ubrzali bi svoju smjenu.

Joan Carrillo nije dao ostavku zbog otpremnine, trener Hajduka čeka da se dogovori oko odštete. Odlazi i sportski direktor Mario Branco, idejni tvorac momčadi Hajduka koja gubi od Rudeša.

Carrillo i Branco su praktično već bivši, Kos i Nadzorni odbor kupili su sebi vrijeme do iduće blamaže.

Situaciju na Poljudu najbolje je opisao 31-godišnji napadač Rudeša Mario Budimir, nekadašnji igrač Hajduka pokazao je više nogometnog umijećan nego svi igrači Hajduka zajedno:

- Nemam pojma što se dogodilo Hajduku, nešto je tu trulo, tako mi izgleda... Mi smo dali sve od sebe i to nam se isplatilo. Kad smo im dali prvi gol, u njihovu igru se uvukla sumnja. A na odmoru je kod nas bilo povišenih tonova, ljutili smo se zašto smo slabo odigrali, složili se da pokažemo kako nismo došli u Poljud i svukli gaće. Veće mi je iznenađenje pobjeda Istre u Vinkovcima, nego ova naša, rekao je Budimir.

Inače, Budimir je dijete Hajduka koji se nije uspio izboriti za mjesto prvotimca.

 Pogubno za Hajduk glasi činjenica da se Budimir znalački poigravao s igračima Hajduka nakon što je 18 mjeseci pauzirao.
 
 Vrhunac karijere Budimir je dosegnuo u dresu APOEL-a, aktualnog ciparskog predstavnika u Ligi prvaka. Prije nego što se reaktivirao u dresu Rudeša, zadnju utakmicu odigrao je ciparski Paralimni krajem sezone 2015/16.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.