Kos, Branco i Carrillo uskoro odlaze kao likovi kojih se vrlo brzo nitko neće sjećati

Nedjelja, 05. studenog 2017. 14:47 Napisao/la  Ivan Jelić

Poraz od Rudeša bila je velika sramota ne samo za čelnike kluba, trenera, igrače, nego i za sve navijače koje predstavlja udruga Naš Hajduk

Branco, Carrillo i Kos
Branco, Carrillo i Kos


Nakon poraza od Rudeša već praktično bivši trener Hajduka Joan Carrillo ponašao se kao da ima sinkopu, prolazni gubitak svijesti koji nastaje uslijed poremećaja prokrvljenosti mozga postala je omiljena dijagnoza mnogih osoba iz javnog života.

Na prvo pitanje novinara je li na presicu došao kao bivši trener, Carrillo je rekao:

- Neću napustiti ekipu, neću dati ostavku. Ovo što želim reći jest da imam više informacija nego što ih vi imate, jednostavno moj ugovor je tu, s momčadi, ne mogu ja tu ništa učiniti osobno, ako vodstvo kluba misli da mi tu nije mjesto, ta odluka je na njima. Ja kao nogometni trener moram misliti na slijedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako sam vidio utakmicu...

Carrillo je mislio da će prvo pitanje biti kako je vidio utakmicu... Što da priča o porazu trener koji je tijekom utakmice vjerojatno imao sinkopu?!

Već danima smo pisali da Carrilla treba smijeniti.  Naravno da neće podnijeti ostavku jer bi time sebi izbio iz džepa novac koji treba dobiti na ime obeštećenja ako ga klub smijeni.

Prije sada već bivšeg trenera trebalo je potjerati glavnog krivca, sportskog direktora, Portugalca Marija Branca.

Portugalac je prema neslužbenim informacija podnio ostavku, navodno nema pravo na odštetu jer je imao u ugovoru klauzulu prema kojoj je od svakog transfera imao postotak, spekulira se s 5 posto.

 Doveo je 19 igrača za vrijeme svojeg mandata, transferi L. Kalinića, Vlašića, Sušića... bili su financijski jako dobri za Hajduk, a  time za Branca i još nekog u klubu.
 
Poslije utakmice predsjednik kluba Ivan Kos stavio je svoj mandat na raspolaganju Nadzornom odboru.

Nije mu prihvaćena ostavka iako članovi NO-a nisu bili jednoglasni.

 Čini se da će i Kos vrlo brzo ući u rubriku bivši. Kos i njegova družina na čelu sa članovima NO-a ne da nisu napravili iskorak prema naprijed, već su načinili dva koraka unazad u odnosu na prethodnike.
 
 Nakon dužeg vremena oglasila se Torcida, koja je brojnim transparentima iskazala nepovjerenje aktualnom vodstvu kluba.
 
 Shvatili su da Hajduk nije "narodni" klub kako su to oni zamislili, a posebice kako je to propagirala udruga  Naš Hajduk.

 Čekamo da se službeno oglasi udruga Naš Hajduk čiji je tajnik Ivan Rilov u nekoliko navrata iskazao nezadovoljstvo rezultatima momčadi.  Ne može se udrugu Naš Hajduk abolirati dijela krivice za (ne)rad čelnika kluba.

Podržavamo udrugu Naš Hajduk i Torcidu  u borbi za čistiji hrvatski nogomet, no stara poslovica kaže da prvo treba pomesti smeće ispred svoga praga.

 Udruga Naš Hajduk može kontrolirati rad čelnika kluba, ali ne smije voditi politiku kluba bez obzira što imaju udio u vlasničkoj strukturi.

 Poraz od Rudeša bila je velika sramota ne samo za čelnike kluba, trenera, igrače, nego i za sve navijače koje predstavlja udruga Naš Hajduk.

 Kos, Branco, Carrillo i članovi Nadzornog odbora uskoro odlaze u ropotarnicu povijesti Hajduka  kao likovi kojih se vrlo brzo nitko neće sjećati.
 
A nakon poraza od Rudeša Carrillo bi pričao o igri Hajduka?!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.