Kaotična situacija na Poljudu, Hajduk ne funkcionira ni na jednoj razini

Ponedjeljak, 15. travnja 2024. 10:08 Napisao/la  Toni Bilić
Kaotična situacija na Poljudu, Hajduk ne funkcionira ni na jednoj razini
Foto: HNK Hajduk/Facebook

Osječani su iskoristili situaciju na Poljudu nakon smjene predsjednika Jakobušića, trenera Karoglana i ostavke sportskog direktora Nikoličiusa, koji će klub napustiti na kraju sezone.

Produžili su Osječani agoniju Splićana kojoj se barem zasada ne vidi kraj.

Nadzornici su napravili nekoliko pogrešaka u koracima, oni su umnogome kumovali kaotičnoj situaciji u kojoj se nalazi Hajduk.

Smjenili su predsjednika Jakobušića, imali su svog kandidata u liku i djelu Josipa Pavića, nekada trofejnog vaterpolskog reprezentativca.

Njihovu nakanu navodno su minirali Torcida i udruga Naš Hajduk, koji ne žele politiku u svoju butigu.

Nisu imali spremnog novog kandidata za prvog čovjeka kluba.

Otpusno pismo dobio je i trener Mislav Karoglan, nasljedio ga je njegov pomoćnik Jure Ivanković, koji ne može izvući momčad iz krize.

Debitirao je Ivanković na klupi porazom od Osijeka, koji nije odigrao neku posebno kvalitetnu utakmicu, već je iskoristio nemoć bijelih.

U prvom dijelu mnogi igrači Hajduka djelovali su kao da su na prisilnom radu.

Ulaskom Perišića, Sahitija, Nikole Kalinića i Kalika, domaćini su djelovali bolje, ali nisu uspjeli realizirati mnoge izgledne prigode.

Po završetku susreta je krenula uobičajna priča: Smijenite trenera!

Poraz od Osijeka ne spada u kategoriju teških već u kategoriju normalnih.

Ljudi koji trenutno vode Hajduka trebaju pokušati što prije pronaći predsjednika, sportskog direktora, trenera, kako bi prekinuli kaotičnu situaciju na Poljudu.

Trenutno klub ne funkcionira niti na jednoj razini djelovanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.