Josip Radošević, veznjak Hajduka: Meni je najvažniji dojam, igramo baš dobar nogomet

Nedjelja, 23. srpnja 2017. 23:09 Napisao/la  SC

Zbog ovakvih utakmica nogomet je najpopularnija igra na svijetu, rekao je trener Intera Samir Toplak


Hajduk je u Zaprešiću odigrao je 2:2 iako je vodio 2:0.

- Ne znam što reći, imali smo sve, trebali voditi 5:0 na poluvremenu, a onda smo počeli griješiti. No, i pogreške su sastavni dio igre, sve je to nogomet. Meni je najvažnije što smo pokazali da se dižemo, svaku utakmicu igramo sve bolje, a ovo trebamo zaboraviti, da uđemo čiste glave u sraz s Brondbyjem, zaboravimo baš svaki detalj današnje utakmice. Kažem, meni je najvažniji dojam, igramo dobar, baš dobar nogomet. Pošteni smo i rezultati će doći, rekao je Josip Radošević.

- Bila je to čudna utakmica, bili smo bolji većim njezinim dijelom, u prvom poluvremenu smo bili dominantni, kontrolirali sve, stvarali puno prilika i sasvim zasluženo smo vodili s 2:0. U drugom smo također bili bolji, ali napravili smo neke individualne pogreške. Eto, to je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolji. Inter je zabio iz prekida, pa sretno... to je nogomet, kazao je Carillo.

- Zbog ovakvih utakmica nogomet je najpopularnija igra na svijetu! U prvom smo poluvremenu trebali gubiti s 5-6 razlike, bili smo jako loši, neprepoznatljivi! Ne bježim od toga da smo imali sreće, ali na kraju je Hajduk spašavao bod. U poluvremenu sam najprije igračima očitao bukvicu, a onda smo se dogovorili što trebamo popraviti. Znao sam da će ako zabijemo za 1:2 biti gusto. Možda bi bilo nezasluženo da smo pobijedili, ali pokazali smo karakter, rekao je trener Intera Samir Toplak.

U samoj završnici utakmice dvojica trenera posvađala su se kod aut-linije, izgledalo je burno. Carrillo nije htio komentirati sukob.

- Sukob s Carillom? Ma to je sve u žaru, to je nogomet, nije bilo nikakve zle krvi, kazao je Toplak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.