Joan Carrillo, trener Hajduka: Za mene rezultat utakmice protiv Evertona nije pravedan

Subota, 19. kolovoza 2017. 18:59 Napisao/la  Ivan Jelić

Everton je dobra momčad, ali mi smo bili konkurentni, kaže Carrillo

Nema odmora za igrače Hajduka.

Nakon europskog ispita protiv Evertona u prvoj utakmici play-offa Europske lige, bijeli u nedjelju gostuju kod novog prvoligaša Rudeža.

Prije nego što je najavio prvenstveni sraz, Joan Carrillo osvrnuo se na tužne scene u rodnoj Šanjolskoj gdje su živote izgubili nevini ljudi:

- Rastužuje me terorizam, trebalo bi se pokušati boriti protiv njega jer je prisutan u svakom kutu svijeta, a obiteljima žrtava u Barceloni izražavam sućut, rekao je Hajdukov trener.

Još je jednom prokomentirao poraz od Evertona:

- Analizirali smo utakmicu sa Evertonom, vidjeli smo gdje smo griješili, ali što smo dobro radili. Everton je dobra momčad, ali mi smo bili konkurentni. Za mene rezultat nije pravedan, jer smo prema prilikama trebali postići barem jedan gol. Utakmica je još uvijek otvorena bez obzira na poraz koji smo doživljeli na Goodison Parku.

Na klupi Rudeža sjedi vaš sunarodnjak Inaki Alonso?

- Sa Inakijem imam prijateljski odnos, poznajemo se iz Španjolske. Do sada smo se čuli tri, četri puta, njega zanima kultura, hrvatski običaji, kakva je liga, pomogao samu mu kao čovjek.  Trener je koji ima jako dobru filozofiju i metode priprema igrača. Njega bi najbolje okarakterizirala riječ – organizacija.

Nekoliko riječi o Rudežu?

- Igrači su jako dinamični, zato su i opasni. Odnijeli su neke bodove, s teških gostovanja. Radimo sve da nas ne iznenade, jako su dobri u tranziciji, kad oduzmu loptu idu jako vertikalno. Ovo nam je jako bitna utamica i moramo pobijediti.

Bliži se kraj ljetnog prijelaznog roka?

- Radimo na tome da se popuni napadačko mjesto ali je to teško. Tražimo posebni profil, zadovoljan sam sa onim što imamo. Bilo bi žao da neko ide ali znamo da je to ako se dogodi za dobrobit kluba i igrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.