Joan Carrillo, trener Hajduka: Ovo mi je prvi put da igram bez publike, bit će čudan osjećaj

Petak, 07. travnja 2017. 13:47 Napisao/la  SC

Moje mišljenje je da Kopić  lakoćom čita igru protivničkih momčadi i tako se prilagođava napadačkoj ili obrambenoj igri, kaže trener Hajduka

 Hajduk odavno ne igra za trofeje, a odnedavno igra i bez publike.

Poput predgrupe uoči glavnog koncerta, Hajduk i Slaven Belupo utakmicu u subotu igraju prije (15) derbija na Rujevici.

Problem je što će Poljud biti prazan, Hajduk trpi posljedice događanja navijača tijekom Jadranskog derbija.

-  Ovo mi je prvi put da igram bez publike, bit će čudan osjećaj, baš kao i za igrače, iako su neki već imali takvo iskustvo. Pripremali smo se kao i uvijek kad igramo na Poljudu, za tri boda. To je glavni i jedini cilj, nema isprike. Igramo na našem stadionu, ali bez naših navijača. Normalno da nije ugodan osjećaj. Svi žele igrati pred svojim navijačima, pogotovo što su naši navijači mnogo puta bili naš 12. igrač. Ne smijemo se fokusirati na to, nego razmišljati kako da pobijedimo. To nam ne smije biti nikakvo opravdanje, kaže trener Hajduka Joan Carrillo uoči utakmice protiv momčadi koju vodi nesuđeni trener Hajduka Željko Kopić:

- Nisam ga uspio upoznati. Znam ga kroz utakmice Slaven Belupa koje sam gledao. Moje mišljenje je da Kopić  lakoćom čita igru protivničkih momčadi i tako se prilagođava napadačkoj ili obrambenoj igri. Nije napadao momčadi s vrha poput Rijeke za razliku od onih s dna. Sigurno će i protiv nas izmisliti neku novu igru, taktiku. Neće se baš zatvarati, a mi ćemo morati nastaviti igrati koncentrirano i s intenzitetom. Oni su sada peti na ljestvici sa 17 bodova zaostatka, neće sigurno juriti pobjedu, zaključuje Carrillo.