Joan Carrillo, trener Hajduka: Dok Levski odmara mi moramo igrati protiv Lokomotive

Subota, 15. srpnja 2017. 18:38 Napisao/la  SC

Morat ćemo osvježiti momčad zbog uzvratne utakmice koju igramo narednog četvrtka u Sofiji, kaže Carrillo


Na premijeri nove prvenstvene sezone Hajduk gostuje u Maksimiru, gdje ga kao domaćin dočekuje lokomotiva.

Europski sraz sa Levskim odigran u četvrtak u Dugopolje ostavio je traga na momčadi:

- Morat ćemo osvježiti momčad zbog utakmice koju smo odigrali u četvrtak u Dugopolju, ali i zbog uzvratne utakmice koju igramo narednog četvrtka u Sofiji. Nakon samo 48 sati žustrog dvoboja sa bugarskim predstavnikom čeka nas težak ogled sa Lokomotivom. Znamo kakvi su bili susreti s nedjeljnim protivnikom u prošlom prvenstvu. Za razliku od nas Levski će se odmarati do uzvratnog dvoboja. Mi nemamo pravo na odmor nego moramo otići u Maksimir i odraditi tu utakmicu, kaže trener Hajduka Joan Carrillo.

Od Lokomotive trener Hajduka očekuje sljedeće:

- Oni igraju drugačije od ostalih, s tri centralna igrača u obrani i dva krila, dva pivota, polušpicom i dva napadača. Ne ostavljaju puno prostora među linijama. Upotrebljavat ćemo više duge lopte, mijenjati strane. Treba obratiti pažnju na Majera koji igra polušpicu. Zanimljiv je i Ivanušec. Vjerujem u svoju momčad i rad koji je iza nas. Radimo da bismo pobijedili, a ne da bi smo gubili ili pak odigrali remi. Prošle sezone u srazu sa Lokomotivom isključen je Futacs, to su stvari koje se ne mogu kontrolirati, kaže Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.