Joan Carrillo, trener Hajduka: Bila je ovo čudna utakmica, žalosti me ozljeda Futacsa

Nedjelja, 06. kolovoza 2017. 21:54 Napisao/la  SC

Meni je ovo druga utakmica ovdje, tu je čudno igrati. Najviše žalim za ozljedom Futacsa, ali i našim navijačima koji su došli u velikom broju, rekao je Carillo.

Trener Hajduka Joan Carrillo izašao je pred novinare nakon prvog ovosezonskog poraza svoje momčadi u svim natjecanjima. Bolji je u velikom hrvatskom derbiju bio Dinamo s 3:1. Hajduk je imao izjednačen rezultat do 78. minute.

- Borili smo se sa snažnom momčadi, Dinamo je odlična momčad. Ali, dobri smo i mi. Hajduk se došao ovdje natjecati, ali bila je ovo čudna utakmica. Meni je ovo druga utakmica ovdje, tu je čudno igrati. Najviše žalim za ozljedom Futacsa, ali i našim navijačima koji su došli u velikom broju, rekao je Carillo.

Ozlijedio se najbolji strijelac prvenstva prošle sezone, a to će za katalonskog stručnjaka sigurno biti najveći problem u nastavku sezone.

- Futacs će sutra imati pregled, vidjeti ćemo koliko je teška njegova ozljeda. On je visok igrač, a i prije je s koljenom imao problema.

Razlozi poraza?

- "Rekao sam da sudac nije problem, suci griješe. Nismo izgubili utakmicu zbog prvog gola. Mi smo se htjeli natjecati, a pogreška suca? Možda je bila, možda nije, kaže Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.