Joan Carrillo: Svima koji su gasili vatru uzvratit ćemo prolazom u sljedeće kolo

Utorak, 18. srpnja 2017. 15:56 Napisao/la  Ivan Jelić

Želim se zahvaliti u ime igrača i kluba, vatrogascima, volonterima i Torcidi koji su napravili sve da bi ugasili vatru. Uspjeli su obraniti naš grad, rekao je Španjolac na klupi Hajduka

Sa puno optimizma igrači Hajduka otputovali su u utorak  prema Sofiji gdje u četvrtak navečer na stadionu Geori Asparuhov protiv Levskog igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola kvalifikacija za plasman u Europsku ligu.

- Želim se zahvaliti u ime igrača i kluba, vatrogascima, volonterima i Torcidi koji su napravili sve da bi ugasili vatru. Uspjeli su obraniti naš grad Split. Od srca im zahvaljujem. Bila je to jako loša situacija za momčad, ali nadam se da će nas to motivirati. Ponavljam, svim ljudima koji su gasili vatru uzvratit ćemo tako da prođemo u sljedeće kolo, kazao je trener Hajduka Joan Carrillo na početku presice uoči uzvrata sa Levskim.

 Nakon što su u prvoj utakmici u dvoboju sa bugarskim predstavnikom slavi u Dugopolju minimalnim ishodom golom Futacsa sa bijele točke, bijeli su na premijeri nove prvenstvene utrke na maksimirskom travnjaku pobijedili Lokomotivi rezultatom 3:1.
 
 Dvije vrlo važne pobjede podignule su sampouzadnje u svlačionici Hajduka do velike visine.
 
 Uzvratni europski sraz igrat će pred praznim tribinama, jer je domaćin kažnjen zbog nesportskog ponašanja navijača u minuloj sezoni:
 
- Navikli smo neke utakmice igrati bez gledatelja, to neće biti nikakva nova stvar, iako volim da je dobar ambijent. Mislim da smo po tom pitanju imali sreću. U Dugopolju su naš navijači bili spektakularni i oni su nas odveli do pobjede. Imamo jasnu viziju kako trebamo odigrati. Idemo na pobjedu. Jedan gol razlike je mala prednost. Mi smo momčad koja uvijek ide na pobjedu, bila bi velika greška da čuvamo rezultat. Nismo sigurni da će Levski zaigrati napadački, ali to me nije ni briga. Znam da ćemo mi igrati napadači. Nije bitno  tko će igrati Ohandza ili netko drugi, najbitnija je ideja i prolaz u drugo pretkolo. Dogovorili smo se sve što trebamo napraviti. Idemo na pobjedu bez obzira na sve, rekao je Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.