Joan Carrillo: Neću samostalno donijeti odluku hoće li Tudor i Vlašić otići s reprezentacijom

Petak, 19. svibnja 2017. 18:34 Napisao/la  Ivan Jelić

Neovisno što napravi Osijek protiv Dinama, mi moramo pobijediti Inter, kaže trener Hajduka

Nogometaši Hajduka u subotu od 19 sati igraju protiv Intera susret 35. kola protiv Intera. Trener Joan Carrillo kaže:

- Sav naš rad treba uroditi plodom jer su bitna ta tri boda protiv Intera. Ispravili smo greške i spremni smo za utakmicu. Ostaje nam želja da uspijemo u dvije utakmice koje su pred nama. Utakmice protiv Intera su uvijek bile tijesne, razlika je rezultatski bila malo vidljiva. Znamo snagu Intera i na koji način nam mogu zaprijetiti, jako su taktički dobri. Zabijali su i Osijeku, Rijeci, baš kao i nama. Oni će doći sa zgusnutim linijama, napravili su svoje u ovom prvenstvu, imat će defenzivnu ideju i igrat će čekajuću našu grešku. Morat će lopta ići brzo, moramo biti mobilni i u defenzivnom smislu biti koncentrirani.  Imam više igrača u opcijama, ali nemam Bašića. Izbor neće biti kompliciran, znam stanje svojih igrača i mislim da ću izabrati one koje će svojim profilom najbolje moći odgovoriti zahtjevima. Da bi pobijedili utakmicu moramo imati fizički spremne igrače, jako sam sretan da imam alternative po tom pitanju, kaže trener Hajduka.

Spominje se interes talijanskih klubova za Vlašića?

- Ne znam ništa o tom pitanju vezanom uz Vlašića. Sada smo u vremenu spekulacija, ja ne mogu kontrolirati te stvari i nisam koncentriran na to. Iako mi je drago što se priča o Hajdukovim igračima. Imamo još dvije utakmice, pa onda možda možemo pričati u tome. Postoje ljudi u klubu koji se brinu u klubu o tome.

Vlašić i Tudor su dobili poziv za reprezentaciju u terminu kada 'bijeli' imaju utakmicu posljednjeg kola?

- Odluku o tome hoće li oni ići s reprezentacijom ili neće neću donijeti samostalno, takva odluka se donosi na razini kluba. Ne želimo oštetiti klub nekim potezom. Razmišljam samo o Interu, baš kao i dvojica igrača koji bi trebali biti pozvani.

U slučaju pobjede, Osijek bi imao pritisak osvajanja tri boda u nedjelju protiv Dinama?

- Za mene bi takvo razmišljanje bilo korak prema unatrag. Neovisno što napravi Osijek protiv Dinama, mi moramo pobijediti. Znali smo i prije Lokomotive rezultat Osijeka, ali nismo igrali dobro. Jurili smo golove svih 96 minuta, a mi imamo opciju da ovisimo sami o sebi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.