Joan Carrillo: Gledali smo Istru 1961 protiv Rijeke i vidjeli puno dobrih stvari

Subota, 29. travnja 2017. 14:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Atmosfera je dobra kada se osvajaju bodovi, treba iskoristiti priliku da se u tome uživa, kaže trener Hajduka


Uoči utakmice  u Puli protiv Istre 1961, trener Hajduka Joan Carrillo ima slatkih briga. Osim Juranovića koji je u fazi rehabilitacije nakon operacije koljena, svi ostali igrači su mu na raspolaganju.

- Atmosfera je dobra kada se osvajaju bodovi, treba iskoristiti priliku da se u tome uživa. To se vidi, osjeća u cijelom klubu. Ovo je jedna etapa koja je jako dobra, ali zbnamo svi da je to trenutno da nismo još za sada ništa napravili. Moramo i dalje raditi isto ne bi htjeli iskočiti iz tračnica. Da bismo ostali treći trebamo nastaviti pobjeđivati. Još je šest kola do završetka prvenstva i stoga je jako bitno pokušati osvojiti što više bodova, kaže Carrillo, koji o Istri 1961 kaže:

- Gledali smo njihovu posljednju utakmicu koju su odigrali pred svojim navijačima protiv vodeće Rijeke i vidjeli smo puno dobrih stvari, a uočili smo i nedostatke. Puljani su ekipa s osobnošću koja pokušava napadati s bokova. Imaju dva jako brza krila koja dobro napadaju. Neće im biti Lucija, ali to je momčad koja će nas napasti kao što je to učinila na našoj posljednjoj međusobnoj utakmici na Poljudu. Na kraju smo slavili sa 4:0, no gosti su u jako velikom vremenskom periodu imali veći posjed lopte od nas. Ne smijemo upasti u njihovu zamku, govori Carrillo:

Sedmorica igrača imaju po dva žuta kartona, hoćete li koga poštediti da biste da sačuvali za sraz sa Osijekom idućeg vikenda?
 
- Razmišljam samo o Istri 1961. Imamo široki igrački kadar, kartoni neće imati glavnu ulogu tko će igrati  koliko će utjecati umor igrača, zaključuje Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.