Jadranski derbi: Hari Vukas vodi momčad Hajduka na Kantridi, Edoardo Reja čeka do srijede

Ponedjeljak, 16. veljače 2015. 13:01 Napisao/la  SC

Privremeni trener ostaje privremeno na klupi u Jadranskom derbiju budući da se Edoardo Reja i čelnici kluba još uvijek nisu dogovorili o suradnji 

Hari Vukas sjedit će na klupi Hajduka u srijedu na Kantridi. Privremeni trener ostaje privremeno na klupi u Jadranskom derbiju budući da se Edoardo Reja i čelnici kluba još uvijek nisu dogovorili o suradnji. Drugim riječima, Reja još uvijek nije dobio garancije da će Hajduk ispoštovati ugovorene obveze.

Reja je najavio da će konačnu odluku donijeti u ponedjeljak. Odluka je prolongirana za srijedu, kada Rijeka i Hajduk na Kantridi igraju zaostalu utakmicu 20. kola. Reja je bio na Kantridi proteklog tjedna, gledao je utakmicu između Rijeke i Lokomotive u Kupu. Talijanski stručnjak ozbiljno se priprema preuzeti momčad Hajduka, ali pod jasno određenim uvjetima koji se ugovaraju bankovnim garancijama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.