JADRANSKI DERBI Hajduk dolazi s najslabijim igračkim kadrom u zadnjih dvadesetak godina

Petak, 26. veljače 2016. 16:12 Napisao/la  Ivan Jelić

Najvjerojatniji sastav: Kalinić, Velazquez, Nižić, Billyi, Milić, Jefferson, Juranović, Maloku, Vojković, Roguljić, Mastelić

Hajduk u subotu Jadranski derbi igra s možda najslabijim igračkim kadrom u zadnjih dvadesetak godina. Nakon što je tijekom zimskog prijelaznog roka ostao bez kapetana Milovića, Caktaša, Balića i Maglice, za dvoboj sa momčadi Matjaža Keka trener Hajduka ne može računati na ozlijeđene Ohandzu, koji ne igra od rujna prošle godine, Vlašića koji ima problema sa ozljedom trbušnog zida zbog kojeg nije odradio zimske pripreme, Veleza kojeg muči bol u aduktoru, Tudora i Bencuna koji osjećaju posljedice igranja na lošem travnjaku u Kranjčevićevoj, te na Sušića koji je na istoj utakmici crveni karton.

- Neke stvari ćemo morati promijeniti u načinu igre, bez obzira na sve probleme od igrača ću tražiti maksimalnu disciplinu u igri tijekom cijelog susreta, riječi su trenera Burića.

Hajdukov stručni stožer da u detalja je proanalizirao dvoboj Dinama i Rijeke (3:0):

- Rijeka je defenzivno jaka, vrlo teško primaju golove bez obzira što su doživljeli uvjerljiv poraz od Dinama. Odlično su odigrali prvih 45 minuta toga susreta, usudio bih se kazati da su bili bolji, ali im je nedostajao pravi zadnji pas kako bi netko od napadača došao u gol-priliku. Tko zna kako će otvoriti utakmica na Rujevici, svjesni smo da nas čeka jak suparnik i vrlo zahtjevna utakmica, kaže Burić, koji o Matjažu Keku rekao sljedeće:

- Što reći?! Rezultati Rijeke od kako je preuzeo momčad najbolje sve govore, kaže Burić.

Najvjerojatniji sastav: Kalinić, Velazquez, Nižić, Billyi, Milić, Jefferson, Juranović, Maloku, Vojković, Roguljić, Mastelić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.