Ivan Kos: Goran Ljubojević je moj prijatelj i kum, ali neće biti sportski direktor Hajduka

Četvrtak, 19. svibnja 2016. 17:19 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduku u ovom trenutku treba visokoobrazovana, stručna osoba za mjesto sportskog direktora. Tražim takvu osobu, želim  je što prije pronaći, kaže Kos

Iz  Slavonije je procurila  neslužbena informacija da bi novi sportski direktor mogao biti Osječanin Goran Ljubojević, koji je pred završetkom studija sportskog menadžmenta u Danskoj.

Ljubojević je u karijeri promijenio niz klubova, započeo je karijeru u Osijeku,  igrao je u Dinamu, Genku, Zagrebu, AIK-u, a trenutno je član trećeligaša Vinogradara.

Tragom neslužbene informacije  nazvali smo novog predsjednika Hajduka Ivana Kosa, koji je blizak Ljubojeviću, vjenčani su kumovi :

- Goran Ljubojević i ja smo veliki prijatelji i kumovi, ali on neće biti novi sportski direktor Hajduka. Prije kraju je studija  i želim mu da jednog dana bude vrhunski sportski direktor nekoga kluba. Hajduku u ovom trenutku treba visokoobrazovana, stručna osoba za mjesto sportskog direktora. Tražim takvu osobu, želim  je što prije pronaći. Nemamo puno vremena, trebamo  posložiti igrački kadar za novu sezonu. Novog sportskog direktora čeka puno posla, trebat će mu pomoć trenera Damira Burića, koja je uzeo kraći odmor i s kojim ću obaviti razgovor oko igračkog kadra. Neki će igrači otići, neke ćemo pokušati prodati i isto tako trebamo osnažiti momčad, kazao je predsjednik  Kos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.