Ivan Katalinić, trofejni trener: Što ovo rade od Hajduka? A 'di je balun?!

Petak, 27. svibnja 2016. 19:56 Napisao  I. V.

Kluba na papiru ima trenera Damira Burića iako se čini  da on postao bivši. Nenad Bjelica priznao je da su ga kontaktirali iz Hajduka čime je destabilizirao Burićevu poziciju


Predsjednik Hajduka Ivan Kos na najveći kršćanski blagdan Tijelovo, na Poljudu je "utjelovio" dvojicu svojih savjetnika: Dalibora Nimčevića, koji radu u Odjelu za porezno i pravno savjetovanje u tvrtki Deloitte, živi i radi u Zagrebu, te Gorana Krizmanića, glavnog direktora za distribuciju automobila Toyote, koji živi i radi u Johannesburgu.

U 105 godina postojanja kluba nikada neki predsjednik nije predstavio svoje savjetnike. Čak ni premijer Tihomir Orešković u javnosti nije predstavio svoje savjetnike, posebno ne na onako glamoruzan način. Nakon što su navijači saznali imena dvojice savjetnika, inače TV N1 je izravno prenosila presicu s Poljuda, mobitel  se užario od poziva. Pitanje je bilo samo jedno:

- Tko su ova dvojica?

Krizmanić je donekle poznat, jer je bio glavni kandidat za nasljednika bivšeg prvog čovjeka kluba Marina Brbića. Odustao je u posljednji trenutak. Za Nimčevića nitko u nogometu nije čuo.

Među prvima se javio jedan od najtrofejnijih trenera kluba Ivan Katalinić:

- Što ovo rade od Hajduka? A 'di je balun?!

Za nešto više od petnaestak dana bijeli započinju pripreme za novu sezonu. Kluba na papiru ima trenera Damira Burića iako se čini  da on postao bivši. Barem se tako dade iščitati iz izjava predsjednika Kosa:

- Razgovaramo sa Burićem, vidjet ćemo da li će se  vizije koncepcija poklopiti!

Nenad Bjelica priznao je da su ga kontaktirali iz Hajduka čime je destabilizirao Burićevu poziciju.

Hajduk još uvijek nema sportskog direktora, Srđan Andrić  podnio je ostavku na mjestu šefa omladinske škole. Igrački kadar je nedefiniran, Kalinić, Sušić i Milić žele otići. Klub bi ih prodao da može preživjeti, u ovom trenutku Hajdukov dug iznosi cca. 75 milijuna  kuna!

Za kraj predsjednik Kos  samo je još jednom potvrdio ono što svi znaju:

- Uključeni su u rad kluba, informiramo ih svakodnevno o svemu, oodgovorio je Kos na pitanje novinara koliko udruga Naš Hajduk ima utjecaj na rad kluba!

Uistinu, a 'di je tu balun...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.