Ivan Katalinić: Hajduku u ovom trenutku treba iskusni trener, stranci nisu dobro rješenje

Srijeda, 08. studenog 2017. 11:44 Napisao/la  I. J.
Ivan Katalinić
Ivan Katalinić


Predsjednik Hajduka Ivan Kos  i sportski direktor Mario Branco krenuli su u potragu za novim trenerom.

Kao prvi kandidat za trenera slovi Željko Kopić, bivši trener Slaven Belupa.

Spekulira se da bi novi strateg bijelih mogao biti Goran Sablić, nekadašnji igrač Hajduka i aktualni trener Širokog brijega.

Čelnici bi rado doveli Ivana Jurića, sada već bivešg trenera Genoe.

Jedan od najtrofejnijih trenera Hajduka Ivan Katalinić na temu novog trenera ima svoje mišljenje:

- Nisam protiv dovođenja stranog trenera, ali pokazalo se da to nije nikada bio pun pogodak. Dok stranac nauči naš jezik, prilagodi se na nove uvjete, sredinu, igrače, jer nije lako raditi u našim klubovima, prođe mu vijeme. Hajduk je u ovom trenutku potreban  trener sa iskustvom, koji će zajedno sa čelnicima kluba dobrano "pročešljati" igrački kadar. Uz njega bi klub trebao instalirati nekog mlađeg trenera koji bi učio, kaže popularni Kate, koji nikada nije bio imun na pozive iz Hajduka:

- Odluku o tome tko će biti novi trener donose čelnici kluba. S klubom sam ostvario povjesni rezultat, Hajduk je pod mojim vodstvom igrao u četvrtfinalu tadašnje Lige prvaka, govori  Katalinić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.