Inter ne želi Hajduku platiti 5 milijuna eura odštete za Tina Svena Sušića

Četvrtak, 08. siječnja 2015. 16:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Dogovoreno je da će u narednih nekoliko dana poslati pismenu ponudu za Sušića, razgovori se nastavljaju, kazao je Vučević

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević u pratnji igrača bijelih Tina Svena Sušića i posrednika Milana Rapaića u Milanu je razgovarao sa sportskim direktorom Intera Pierom Ausiliom oko prijelaska Hajdukova igrača u redove višestrukog prvaka Italije. Hajduk je izvjesio cijenu od 5 milijuna eura, Talijani su spremni platiti između 2 - 2,5 milijuna eura.

- Inter je iskazao zanimanje, no konkretnu ponudu još nisu poslali. Dogovoreno je da će u narednih nekoliko dana poslati pismenu ponudu za Sušića, razgovori se nastavljaju, kazao je Vučević.

Ruski prvoligaš Terek iz Groznija iskazao je zanimanje za stopera Gorana Milovića, navodno su spremni platiti 350.000 eura odštete što je iznos koji ne zadovoljava čelnike kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.