INTER - HAJDUK Damir Burić: Puno se toga pisalo, nešto ispravno, nešto ne...

Ponedjeljak, 07. ožujka 2016. 18:06 Napisao/la  Ivan Jelić

 Najbolja momčad su drugog dijela, imaju veliki broj pobjeda, kaže Burić o Interu


Nogometaši Hajduka u utorak od 17 sati u Zaprešiću igraju odgođenu utakmicu 25. kola protiv Intera. Utakmica se trebala igrati u subotu, kada je teren bio pod snijegom:

- Prošla je radna sedmica, puno treninga i truda. To je jedini ispravni put kako izaći iz rezultatskih problema. Neki igrači se vraćaju, nisu još potpuno spremni, pa ćemo tamo s obzirom na kvalitetu terena odlučiti tko će igrati. Prije svega se to odnosi na Veleza, Vlašića, Velazqueza, dok Arteaga neće ići na put zbog udarca zadobivenog na jučerašnjoj utakmici. Na zajedničkom sastanku još jednom smo željeli potvrditi vrijednosti, trebamo pogledati što nas je krasilo prvi dio prvenstva. Rekli smo da će biti oscilacija s obzirom na mladu momčad. Rezultat djeluje na kompletni štimung, pogotovo kad te od pobjede dijeli 30 sekundi. Puno toga je izašlo vanka u natpisima, negdje je bilo ispravno, negdje ne, kazao je trener Hajduka Damir Burić.

Kazao je Burić i poneku riječ o protivniku...

- Najbolja momčad su drugog dijela, imaju veliki broj pobjeda. Bit će to teška i neizvjesna utakmica. Taktički moramo odigrati mudro. Imaju vrsnog strijelca u svojim redovima. Moramo pripaziti na njega. Zabrinjava me jedino stanje terena, zaključuje Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.