Incident ispred svlačionice Osijeka na Poljudu, Vojnović demantirao da je udario suigrača

Nedjelja, 30. listopada 2016. 21:06 Napisao/la  SC

Nastao je nesporazum sa zaštitarima, ne treba to bacati mrlju na utakmicu koja ni sama po sebi nije baš bila bajna, kaže Vojnović

Velika gužva ispred svlačionica Osijeka, interventna policija, puno vike i nekoliko oštrih zvižduka bio je to prizor koji smo vidjeli odmah nakon utakmice Hajduka i Osijeka, prenosi dalmatinskiportal.hr

Incident je navodno započeo kada je Vojnović ušao u prepirku s gledateljima na zapadnoj tribinu, umalo je došlo i do fizičkog okršaja, a jedan od zaštitara ga je ispratio u svlačionicu.

Osječani su mislili da je upravo zaštitar krenuo u obračun sa Vojnovićem, pa su oni krenuli na zaštitara, a napadač Osijeka je smirio strasti.

Međutim, tu gužva nije prestala, Vojnović je, prema riječima očevidaca, nogom u stražnjicu udario jednog od svojih suigrača i tu je incident eskalirao.

Vojnović je demantirao da je udario svoga suigrača na klupskom facebook profilu.

U medijima su se pojavile informacije o tuči vezano uz igrače NK Osijeka. Točno je da su povici s tribina usmjereni igračima Osijeka prilikom ulaska u svlačionicu uzrokovali verbalnu povratnu reakciju igrača, no nije došlo do fizičkog kontakta između igrača i navijača, kao ni među igračima. Apeliramo na medije da ne šire dezinformacije, stoji u klupskoj reakciji.

- Nije bila nikakva gužva, to je normalno kod ovakvih derbija, kada su više tenzije. Utakmica je bila potpuno korektna, svi smo se na terenu pozdravili i čestitali. Nastao je nesporazum sa zaštitarima, ne treba to bacati mrlju na utakmicu koja ni sama po sebi nije baš bila bajna. Da, ljut sam. I na suigrače, ali i na sebe. Znam da smo u Splitu mogli napraviti puno više. Čini mi se čak da je Hajduk bio malo drven, nisu odigrali bajno, ali zasluženo su pobijedili. A da smo mi odigrali malo hrabrije mogli smo doći do nečega. Nakon ovoga nemamo pravo hodati s nosom prema nebu i smatrati da smo dio velike četvorke hrvatskog nogometa. Tek što smo se vratili tamo gdje nas nije bilo desetak godina, neki su poletjeli. Nije bitno tko, možda u svlačionici, možda u klubu, možda i van kluba. Treba naći svoje mjesto u svemu. Trener nam cijelo vrijeme govori da ako nešto napravimo, napravit ćemo samo ribanjem jaja na terenu, rekao je Vojnović.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.