Hrvoje Milić, novi igrač Hajduka: Postojala je ponuda Rijeke, ali to nije dolazilo u obzir!

Srijeda, 12. kolovoza 2015. 14:09 Napisao/la  Ivan Jelić

 Htio sam se vratiti da budem bliži izborniku, dao mi je do znanja da ću teško do reprezentativnoga dresa ako bude daleko od očiju, kazao je Milić

Na Poljudu je predstavljeno najnovije pojačanje Hajduka. Hrvoje Milić, 26-godišnji Osječanin, vratio se u Split iz kojega je otišao 2009. godine, a "bijeli" dres će obući nakon što je proveo u ruskom Rostovu dvije sezone.

- Mjesec i pol dana smo zajednički pokušavali riješiti odnose Rostova i Hrvoja Milića. Evo konačno je jučer tijekom dana završena papirologija i kažem sa zadovoljstvom da je postao igrač Hajduka. Nadam se kako će dati novu dimenziju momčadi i kako ćemo svi biti ugodno iznenađeni. Stvari su se gore zakomplicirale u Rusiji, a jako brzo smo se dogovorili, on je imao jako veliku želju da dođe u Hajduk. Išli smo na povjerenje i riječ, on je svoju riječ održao i neka on govori o tome, rekao je predsjednik Marin Brbić.

Hrvoje Milić bio je vidno zadovoljan povratkom na Poljud...

- Najljepše što mogu reći je to da sam se vratio doma. Želim zahvaliti svima, treneru, predsjedniku, direktoru i navijačima koji su stalno bili uz mene. Najbitnije je da sam ovdje i da svojim igrama pridonesem Hajduku. S predsjednikom sam se našao prije mjesec dana, bilo je problema oko papira. Imao sam ponude iz Turske, Italije i Francuske. Htio sam se vratiti da budem bliži izborniku, jer mi je dao do znanja da ako budem daleko od očiju da ću teško do reprezentativnoga dresa, a ja ću nastojati svim silama doći do toga. Nadu nisam izgubio, ovaj moj potez je ulaganje u budućnost, to sam rekao i predsjedniku. Pogledao sam sve utakmice Hajduka. Što se tiče prvenstva, bilo je oscilacija, ali tempo četvrtak - nedjelja je razlog tome. Dinamo i Rijeka nisu nedodirljivi, kada prođe ovaj play-off nadam se i manjem zaostatku na ljestvici. Euforija se brzo stvori, uvjeren sam da je ovo prekretnica, puno će ovisiti i o ulasku u Europu. Mislim da možemo u prvenstvu konkurirati za vrh tablice, ali vrijeme će pokazati, kaže Milić.

Je li postojala ponuda Rijeke?

- Postojala je ponuda Rijeka, ali to nije dolazilo u obzir.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.