Hajdukovo priopćenje još više potaknulo medijske spekulacije o smjeni Damira Burića

Srijeda, 25. svibnja 2016. 18:42 Napisao/la  SC

Tek imenovanjem novog sportskog direktora, razgovarat će se i o tom važnom segmentu poslovanja kluba, objašnjava Hajduk status trenera Burića


Status trenera Damira Burića bitno se promijenio otkada je Ivan Kos imenovan predsjednikom Uprave Hajduka. Kos je odmah najavio potragu za novim sportskim direktorom, obavio je razgovor s trenerom Burićem i nije demantirao glasine da želi promjenu na klupi. Burić nije htio komentirati medijske spekulacije o njegovoj smjeni, pa se oglasio klub.

- Nepotrebne su u ovom trenutku špekulacije o budućnosti trenera Damira Burića na klupi prve momčadi Hajduka. Tek imenovanjem novog sportskog direktora, razgovarat će se i o tom važnom segmentu poslovanja kluba. Radi se o poslovnim procesima u kojima se odluke ne donose u jednom danu, nužno je obaviti sve aktivnosti kako bismo spremni krenuli s pripremama za novu sezonu u kojoj nas očekuju domaće i europske obveze, stoji u klupskom priopćenju.

Dakle, ni klub nije demantirao da je Burić praktično bivši trener.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.