Hajduk u utorak dobiva novog predsjednika Uprave, traju konzultacije na višim razinama

Nedjelja, 15. svibnja 2016. 16:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Možda bi bilo najbolje da Nadzorni odbor, kao nekada u bivšoj državi, obnaša funkciju kolektivnog predsjednika Hajduka

U subotu su članovi Nadzornog odbora Hajduka obavili drugi krug razgovora s petoricom potencijalnih kandidata za novog predsjednika kluba.

Svoju viziju kako bi klub trebao funkcionirati u budućnosti iznijeli su Aljoša Bašić, aktualni voditelj marketinga bijelih, Toni Štambuk, program-menadžer u tvrtki AD Plastika u kojoj radi suprug predsjednice Republike Hrvatske, Jakov Kitarović, Igor Garača, financijski direktor Hrvatske pošte u Zagrebu, Ivan Kos, poduzetnik iz Osijeka te Nikša Petrušić iz Samobora čije se ime nije spominjalo. Prema neslužbenim informacijama, čini se da najviše šansi ima netko izvan Splita!

Razgovori sa kandidatima trajali su gotovo više od 8 sati da bi na kraju na službenoj stranici se pojavila informacija kako će se Nadzorni odbor ponovno sastati u utorak u 12 sati. Dva sata kasnije zakazana je konferencija za medije na kojoj će obznaniti ime novog predsjednika.

Cirkus oko izbora prvog čovjeka kluba se nastavlja do utorka. Ili su članovi Nadzornog odbora nesposobni voditi klub ili čekaju da im netko drugi odredi koga da izaberu. Očito je da traju konzultacije na višim razinama od klupske.

Možda bi bilo najbolje da Nadzorni odbor, kao nekada u bivšoj državi, obnaša funkciju kolektivnog predsjednika Hajduka i da svakih šest mjeseci netko od članova bude predsjednik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.