Hajduk traži trenera, Nenad Bjelica postavio neprihvatljive financijske uvjete

Nedjelja, 29. svibnja 2016. 20:22 Napisao/la  Ivan Jelić

Bjelica bi doveo 5, 6 igrača iz druge španjolske lige, svaki od njih zarađivao bi između 80 - 100 tisuća eura neto godišnje


Predsjednik Hajduka Ivan Kos u potrazi je za novim sportskim direktorom. Navodno bi umjesto Gorana Vučevića, koji je podnio neopozivu ostavku nakon smjene bivšeg prvog čovjeka kluba Marina Brbića, funkciju sportskog direktora ubuduće  trebao obnašati stranac. Isto se tako spekulira da bi novi prvi čovjek struke mogao biti i Blaž Slišković!

 Kos traži i trenera, očigledno je da aktualni Damir Burić ne uživa njegovu podršku. Kao najveći kandidat za novog trenera spominje se Nenad Bjelica, koji je priznao da su ga kontaktirali ljudi uz Hajduka.

Navodno je Bjelica predsjedniku Kosu predočio pod kojim bi uvjetima preuzeo vođenje Hajduka. Uz 25.000 eura mjesečne plaće, Bjelica bi doveo 5, 6 igrača iz druge španjolske lige, svaki od njih zarađivao bi između 80 - 100 tisuća eura neto godišnje.

Što se tiče iznosa, koje bi Hajduk trebao platiti svakog igrača, to nisu veliki iznosi ako Velez zarađuje godišnje cca. 140.000  eura, otprilike toliko
zarađuje i Ohandza...

Problem je iznos koji traži  Bjelica, 300.000 eura godišnje plaće previše je za Hajdukove mogućnosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.