Hajduk - S. Belupo (17): Vukas najavio motiviranu, rastrčanu i napadački orijentiranu momčad

Nedjelja, 15. veljače 2015. 13:24 Napisao/la  I. J.

Gosti iz Koprivnice zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta već od srijede su u Sinju


Hajduk u prvoj utakmici u nastavku sezone na svom travnjaku danas od 17 sati igra protiv Slaven Belupa. Momčad će voditi Hari Vukas, koji je na klupi sjedio i srijedu u Mladini gdje su Splićani odigrali prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske i pobijedili Vinogradar rezultatom 3:0. Za ogled sa Belupom privremeni trener Hajduka moći će računati na Gotala, Milevskog i Mikanovića dok u kadru neće biti Kouassija, koji odlazi u kineski Shangaj, te viroznog Mezge i ozlijeđenog Malokua:

- Navijači će vidjeti motivirani, rastrčani i napadački orijentiran Hajduk, kaže Vukas iza kojega su stali igrači.

- Godi kada vas igrači žele, no čelnici kluba odlučit će tko će naslijediti Tudora. U ovom trenutku razmišljam samo o dvoboju sa Slaven Belupom. Pobjeda nam treba zbog atmosfere u svlačionici, govori Vukas.

Gosti iz Koprivnice zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta već od srijede su u Sinj u, gdje su se pripremali za današnji sraz:

- To još jedan dokaz sa kolikom se ozbiljnošću pripremaju za utakmicu. Dolaskom trenera Ante Čačića nanizali su nekoliko dobrih rezultata. U nastavka prvenstva nesretno su izgubili od Zagreba u Kranjčevićevoj, promašili su penal. Više nisu raštimana nego vrlo dobro organizirana momčad, zaključio je Vukas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.