Hajduk prošao, Marijan Pušnik u 2. pretkolu Europske lige dobio Eurojackpot

Petak, 22. srpnja 2016. 08:56 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk je uz veliku doze sreće uspio izbaciti Iasija, Rumunji su bili bolji u 180 minuta dvoboja, no bolji uvijek ne idu dalje


Hajduk se plasirao u 3. pretkolo Europske lige nakon dva odigrana susreta protiv rumunjskog predstavnika CSMS Iasija, sada ga čekaju dva dvoboja s ukrajinskom momčadi Olexandrom.

Splićani su u četvrtak pobijedili na dobro ispunjenom Poljudu rezultatom 2:1, pobjednosni zgoditak postigao Franck Ohandza u 90. minuti, čime je još jednom potvrdio da je u ovom trenutku najvažniji igrač bijelih bez obzira što nije sto posto spreman.

Odigrali su domaćini još jednu lošu utakmicu, no kao i u prvoj utakmici u Lasiju, sportska sreća bila je na njihov strani. Kako su bijeli igrali, najbolje ilustrira da je u 73. minuti cijeli stadion zviždao Pušnikovim igračima.

Međutim, u ovakvim utakmica najvažnije je ostvariti rezultat koji vodi u naredno kolo. Uočljivo je da bijeli nemaju kvalitetan igrački kadar, puno je tu igrača koji ne zaslužuju da nose Hajdukov dres.

Trener Pušnik na sve načine pokušava animirati igrače, navijače pa čak i novinare. Njegove presice slične su igrokazima iz Kerempuha, svašta govori. Ne može mu se osporiti da se trudi, želi da mu momčad igra bolje, ali to za sada ne uspijeva.

Jedino što je do sada pokazao je to da "ima nos" za zamjenu igrača. U Rumunjskoj je u drugom dijelu, nakon što su domaćini imali vodstvo od 2:0, uveo Kamerunca Ohandzu te Ganca sa talijanskom putovnicom Saida, oni su mu zahvalili golovima.

U uzvratu je na poluvremenu ostavio u svlačionici Saida, uveo je Ohandzu koji je u 90. minuti zabio pobjednički gol.

Hajduk je uz veliku doze sreće uspio izbaciti Iasija, Rumunji su bili bolji u 180 minuta dvoboja, no bolji uvijek ne idu dalje. Nema dvojbe da je Pušnik u 2. pretkolu Europske lige dobio Eurojackpot.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.