Hajduk nije dobio ni kune od Ultra Music festivala, ništa od isplate plaća

Utorak, 19. srpnja 2016. 20:43 Napisao/la  Ivan Jelić

Milijun kuna neće stići u kasu kluba već na račun Grada Splita

Jedna od većih fešta elektroničke muzike, Ultra Music festival, nakon trodnevne višesatne zabavu u Splitu, točnije na Gradskom staionu na Poljudu, gdje je prema procjenama bilo 150.000 partijanera, preselio se na obližnje otoke Brač, Hvar, Vis...

Čini se da je poljudski travnjak izdržao pod nogama partijanera za razliku od prošle godine kada je bio gotovo totalno uništen, tako da će Hajduk u četvrtak na Poljudu ugostiti u uzvratnoj utakmici drugog pretkola rumunjskog predstavnika CSMS Jasi. Prvi dvoboj završio je bez pobjednika rezultatom 2:2.

Čelnici Hajduka očekivali od organizatora Ultre oko milijun kuna na ime korištenja stadiona, jer bijeli imaju koncesiju na korištenje Gradskog stadiona.

Međutim, milijun neće stići u kasu kluba već na račun Grada Splita. Naime, Hajduk duguje Gradu Splitu oko 26 milijuna na ime kredita koje je klub podigao, a Grad ga vratio.

Na Poljudu su razočarani odlukom gradskih vlasti da im uzmu novac kojim su planirali isplatu zaostalih plaća.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.