POTRAGA ZA NAPADAČIMA

Hajduk dovodi Nestorovskog i Gabrijela Bobana

Petak, 13. studenog 2015. 17:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Anton Maglica odbio potpisati novi ugovor i najavio odlazak


Na Poljudu nisu zadovoljni kako u napadačkom dijelu izgleda momčad trenera Damira Burića. Naime, Burić forsira igru bez pravog napadača, u vrh napada "ugurao" je mladog reprezentativca Nikolu Vlašića koji se tu nije snašao.

Kamerunac Ohandza, koji je doveden da bude "udarna igla", više vremena je proveo u klupskoj ambulanti na terapijama nego na travnjaku. Stoga su čelnici kluba odluči pojačati napadački segment momčadi.

Kako smo neslužbeno saznali sve su se dogovorili sa vodećim ljudima Intera iz Zaprešića oko prelaska u zimskoj pauzi trenutno vodećeg strijelca lige Ilije Nestorovskog, koji je u dosadašnjem tijeku sezone 11 puta zatresao mrežu u HNL-u. Osim Nestorovskog novi član bijelih trebao bi postati napadač Zagreba Gabrijel Boban.

Anton Maglica, koji očigledno nije po volji trenera Burića, navodno je iskazao nezadovoljstvo tretmanom. Prilike dobiva na kapaljku, odbio je potpisati novi ugovor i najavio da u zimskom prijelaznom roku želi napustiti klub.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.