HAJDUK - IASI Marijan Pušnik: Očekujem pun stadion i pobjedu, sigurno je da nećemo igrati na 0:0

Srijeda, 20. srpnja 2016. 21:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Igrat će oni kako igraju stalno, svi iza lopte, priliku će vrebati iz kontranapa, kaže Pušnik

Na presici uoči uzvratnog dvoboja drugog pretkola kvalifikacija za plasman u Europsku protiv rumunjskog predstavnika CSMS Jasi pred novinare je izašao trener Marijan Pušnik:

- Što očekujem od uzvratnog sraza? Pun stadion i pobjedu, bio je odgovor Pušnika na pitanje što očekuje od uzvratnog ogleda.

Da li će braniti reprezentativnio čuvar mreže Lovre Kalinić:

- Neće! Kazao mi je da se ne osjeća dobro. Pokazao se kao pravi sportaš, svjestan je da iza sebe ima tek 8 dana rada i pošteno je priznao da nije dovoljno spreman da stane na gol.

Trener Jasija Nicolas Napoli kazao je da neće napasti Hajduk:

- Dobro znamo kako igraju, uostalom dva gola koja smo primili u Rumunjskoj primili smo nakon pogrešaka naše obrane. Igrat će oni kako igraju stalno, svi iza lopte, priliku će vrebati iz kontranapa.

Kakav Hajduk navijači mogu očekivati:

- Sigurno je da nećemo igrati na 0:0. Očekujem našu puno bolju igru nego što smo to prezentirali na prvoj utakmici.

Kakvo je stanje sa Sušićem, Ohandzom i Saidom:

- Oni su među 20 igrača koji kandidiraju za utakmicu.

Trener Iasija Nicolo Napoli nada se prolazu svoje momčadi protiv Hajduka

- Znamo da nas čeka teška utakmica, ali ću tražiti da odigramo svoju igru. Imam povjerenje u svoju momčad i nadam se da ćemo se plasirati dalje. U prvom susretu smo mogli puno toga riješiti jer smo imali šansu za 3:0. Na kraju smo primili gol nakon velike pogreške. Neće svakako biti lako. Hajduku se vraća Sušić koji im je bitan igrač. No, postoje izgledi da mi možemo dobiti ovu utakmicu. Igrat ćemo isto, naš stil je da igramo na svojo polovici i čekamo svoju priliku, rekao je Napoli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.