Hajduk dovodi Jakova Filipovića, stoper Intera na listi želja aktualnog prvaka iz Rijeke

Srijeda, 31. svibnja 2017. 19:29 Napisao/la  Ivan Jelić

Branco je u dogovoru s trenerom Carrillom odlučio da Hajduk neće platiti 500.000  eura za bugarskog stopera Georija Terzieva


Sportski direktor Hajduka Mario Branco dobio je još godinu vremena da  složi  momčad za narednu sezonu koja bi se mogla ozbiljnije upusti u borbu sa Rijekom i Dinamom za titulom prvaka.

Branco je u dogovoru s trenerom Carrillom odlučio da Hajduk neće platiti 500.000  eura za bugarskog stopera Georija Terzieva, koji je na Poljud stigao ove zime iz Ludogoreca.

Odigrao je samo osam utakmice za Splićane, ali možda ipak ostane ako bugarski prvoligaš snizi cijenu.

Bijele će napustiti Marko Ćosić koji je sezonu odradio kao posuđeni igrač Intera iz Zaprešića. Naime, čelnici kluba iz predgrađa metropole traže 250.000  eura na ime njegovog otkupa ugovora, što Splićani nisu voljni platiti.

I dok se Ćosić vraća u Zaprešić iz Intera bi na Poljud  mogao doći mladi novopečeni reprezentativac,  21-godišnji stoper Jakov Filipović. Njega posebno cijeni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čaćić, Filipović je igrao na China Cupu i protiv Meksika.

Kako smo neslužbeno saznali, Filipović je jedno od mogućih pojačanja novog prvaka Rijeke.

Hajduk više ne računa na lijevog braniča Josipa Kvesića, koji se nije nametnuo svojim igrama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.