Gradonačelnik Ivo Baldasar kratko razgovarao s predstavnicima Hajduka prije sastanka Nadzornog odbora

Petak, 01. travnja 2016. 14:38 Napisao/la  I. J.

Dali su mi informacije koje sam želio, a sve ostalo je na njima jer je to u duhu projekta i dogovora, rekao je Baldasar


Gradonačelnik Ivo Baldasar razgovarao je s čelnicima Hajduka u Banovini nešto manje od sat vremena, tema razgovora bila je stanje u klubu kojemu je većinski vlasnik Grad Split.

- Dali su mi informacije koje sam želio, a sve ostalo je na njima jer je to u duhu projekta i dogovora. Jesam li zadovoljan stanjem u Hajduku? Oni će vam to reći, rekao je Baldasar.

Nakon sastanka s gradonačelnikom članovi Nadzornog odbora otišli su na Poljud gdje nastavljaju sjednicu prekinutu 20. ožujka.

- Od nadzornika tražimo da budu odgovorni i mudri te da sve odluke koje donesu budu na dobro Hajduka. Bez obzira što se odlučilo, neka im ugled i dostojanstvo kluba budu na prvom mjestu, kazao je nakon sastanka s gradonačelnikom tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov, koji predstavlja udrugu koja u praksi upravlja klubom.

Na sastanak u Banovinu zajedno došli Ante Šalinović, Slaven Marasović, Nikica Krnić i Guste Santini, a s njima je na istoj valnoj duljini Anthony Marinov. S druge strane su predsjednik NO-a Ljubo Pavasović Visković, predstavnici malih dioničara Zoran Mamić i Jako Andabak te Denis Kosor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.