Goran Vučević postao skaut Barcelone, Joan Carrillo preuzima mađarsku reprezentaciju

Utorak, 24. listopada 2017. 11:33 Napisao/la  Ivan Jelić

Najvećem hrvatskom derbiju, srazu Hajduka i Dinama (2:2), nazočio je Sandor Csany, predsjednik mađarskog nogometnog saveza

Goran Vučević u dresu Barcelone
Goran Vučević u dresu Barcelone


Goran Vučević perošlog je tjedna boravio u Barceloni gdje je sa čelnicima istoimenog kluba sve dogovorio oko svojeg angažmana u slavom klubu.

Vučević je u igračkoj karijeri bio član Barcelone, sada postaje skaut. Sve je dogovoreno, čeka se samo potpis.

Najvećem hrvatskom derbiju, srazu Hajduka i Dinama (2:2), nazočio je Sandor Csanyi, predsjednik uprave OTP banke koja je od prije nekoliko mjeseci postala većinski vlasnik Splitske banke.

Csanyi je predsjednik nogometnog saveza Mađarske, potpredsjednik MOL–a, vlasnika najvećeg mesnog koncerna u susjednoj zemlji.

Kako smo neslužbeno saznali, Csanyi  bi rado na klupi mađarske nogometne reprezentacije želio vidjeti trenera Hajduka Joana Carrilla, koji je od 2009. do 2014. godine vodio mađarski Videoton.

U tom periodu osvojio je titulu prvaka Mađarske.

Carrillo ionako na Poljudu nije ostvario neki značajni rezultat, sam je sebe doveo u poziciju da mu je svaka predstojeća utakmica kvalifikacijska.

Opcija da postane izbornik mađarske reprezentacije čini se sve izglednija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.