HAJDUK TRAŽI NAPADAČE

Franck Ohandza upitan za proljetni dio sezone

Utorak, 24. studenog 2015. 19:25 Napisao/la  Ivan Jelić

Andrija Balić s klupe prema izlaznim vratima


Kamerunski napadač Franck Ohandza, koji je zadobio udarac u koljeno u dvoboju sa Arijanom Ademijem u dvoboju Hajduka i Dinama odigrano na Poljudu 19. rujna, još uvijek je pod liječničkom paskom.

Kako smo neslužbeno saznali bio je na liječnikom pregledu u Njemačkoj, gdje je tamošnji liječnik potvrdio dijagnozu Hajdukove liječnike službe, koja je Ohandzi preporučila terapiju prema kojoj bi napadač bijelih više vremena provodio na fizioterapeutskom stolu i teretani nego travnjaku. To je značilo da Ohandza neće zaigrati do kraja jesenjskog dijela sezone, a s obzirom na trenutno stanje njegovog desnog koljena, upitno je njegovo igranje i u proljetnom dijelu prvenstva.

U Hajduku su svjesni ozbiljnosti ozljede Ohandze stoga su već pronašli zamjenu za kamerunskog napadač. Spekulira se da bi bijeli u zimskom prijelaznom roku trebali dovesti napadača Intera iz Zaprešića Iliju Nestorovskog te najboljeg strijelca Zagreba Gabrijela Bobana.

Ispod bijelog dresa na službenim utakmicama Hajdukovi igrači nose GPS, tako da poslije susreta stručni stožer na čelu sa trenerom Damirom Burićem točno može vidjeti koliko je koji igrač pretrčao, imao točnih ili pogrešnih dodavanja. Na listi igrača koji najviše pretrče tijekom susreta su Tudor, Juranović i Vlašić.

Andrija Balić susret minulog kola protiv Intera, koji su pred svojim navijačima bijeli riješili u svoju korist, gledao je sa klupe za pričuve. Službena informacija, koju je izrekao trener Burić poslije utakmice, glasio je da da Balića muči ozljeda.

Neslužbena informacija kaže da Burić nije zadovoljan Balićevim učinkom i zalaganjem na treninzima, navodno mu zamjerava da ima 3-4 kilograma više nego što bi trebao. Sa druge strane Balić i njegovi zastupnici nisu zadovoljni statusom svog štićenika, jer je postao igrač kojeg je trener Burić najviše puta izvlačio iz igre. Čak 19 puta!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.