Franck Ohandza prijavio policiji napad, igrači Hajduka pod policijskom zaštitom

Četvrtak, 09. studenog 2017. 15:06 Napisao/la  SC
Ohandza
Ohandza


Franck Ohandza prijavio je policiji napad ispred stana u kojemu živi, napadača Hajduka skupina nepoznatih huligana prvo je vrijeđala, zatim je lupala po automobilu, vratima i roletnama...

Osim Ohandze verbalne napade i oštećenja vozila doživjelo još nekoliko igrača nakon čega se oglasio Hajduk:

Upoznati smo s izgredom koji se dogodio ispred stana u Splitu kojeg koristi naš nogometaš Franck Ohandza. Nije nam prijavio nikakvu fizičku ozljedu, a Hajduk će poduzeti sve mjere kako bi se zaštitili svi nasi igrači. Vjerujemo kako će se brzo utvrditi okolnosti nastalog događaja te ćemo i u ovoj prigodi još jednom ponoviti da se nikakav oblik nasilja ne smije tolerirati, stoji u klupskom priopćenju.

Nije teško zaključiti tko je fizički prijetio igračima!

Zbog svega toga autobus s igračima Hajduka u četvrtak je u Tučepe otputovao u pratnji dva policijska vozila i deset pripadnika interventne policije.

Hajduk je u Tučepima igrao prijateljsku utakmicu protiv domaćega kluba koji slavi 50. godišnjicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.