Franck Ohandza postavio uvjete, kamerunski napadač traži 250.000 eura godišnje

Četvrtak, 13. listopada 2016. 23:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Čini se da čelnici bijelih nisu spremi prihvatiti zahtjev zastupnika Ohandze, jer nisu posve sigurni kakvo je stvarno njegovo zdravstveno stanje.

Francku Ohandzi, ljubimcu navijača Hajduka, na ljeto ističe ugovor sa klubom. Čelnici kluba obavili su razgovor sa njegovim zastupnicima i još su daleko do dogovora.

 Naime, ljudi koji zastupaju interese Ohandze traže da kamerunski napadač ubuduće  godišnje zarađuje 250.000 eura. Time bi Ohandza po visini primanja zauzeo mjesto iza kapetana, čuvara mreže i reprezentativca Lovre Kalinića, koji je prije nekoliko dana produžio vjernost klubu do 2021. godine.  
 
 Kalinić prema novom potpisanom ugovoru ima zagarantiranu godišnju zaradu od 280.000 eura.
 
 Čini se da čelnici bijelih nisu spremi prihvatiti zahtjev zastupnika Ohandze, jer nisu posve sigurni kakvo je stvarno njegovo zdravstveno stanje.
 
 Osim toga dovođenje Ganca Saida pokazao se kao pravi potez i on je u ovom trenutku prvi "pick" trenera Marijana Pušnika.
 
 Osim njih tu je i Mađara Futacs, tako da Ohandza više nije jedini napadač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.