Damir Burić, trener Hajduka: Utakmica protiv Osijeka dolazi brzo nakon Rijeke, ali željno je očekujemo

Ponedjeljak, 29. veljače 2016. 21:18 Napisao/la  Ivan Jelić

 Nadam se da ćemo pružiti bolju igru nego u Rijeci, kaže Burić

Nogometaši Hajduka u utorak od 19 sati igraju protiv Osijeka u Poljudu, a evo što je uoči te utakmice kazao trener Damir Burić:

- Utakmica protiv Osijeka dolazi brzo nakon Rijeke, ali željno je iščekujemo. Nismo dobro odradili neke stvari, u utorak će biti pozitivne promjene i nadam se da ćemo pružiti bolju igru nego u Rijeci. Sušić se sigurno vraća, nadam se da će nam zdravstvena služba dati zeleno svjetlo i za druge igrače. Imat ćemo širinu u ofenzivi. Vlašića trebamo paziti, odradio je zamjenske i adaptacijske treninge, nije bilo negativnog feedbacka. To bi za nas značilo jednu mogućnost više, kaže Burić.

S druge strane je momčad Osijeka, koja je prošlog vikenda pretrpjela poraz protiv Lokomotive na domaćem terenu

- Osijek ima četiri kažnjena igrača, volio bih znati u kojem sustavu i koji igrači će igrati. Oni su kvalitetna momčad, rezultat ne pokazuje objektivno stanje u proteklim utakmicama. Dosta utakmica su igrali s nulom, momčad je to s kojom se može nadigravati, smatra Burić, koji je ovako vidio igru mladog Vojkovića u Rijeci...

- Imao je neke kreativne poteze kada smo imali igrača više. Međutim, dok ga nismo imali, nekoliko puta je izgubio nepotrebne lopte. Opet smo imali puno mladih igrača, njima treba dati vremena, to su utakmice na kojima se uči,

Što je s Arteagom i Radčenkom?

- Vojković igra na poziciji od Radčenka, i sada smo se odlučili za Vojkovića u Rijeci. Mastelić nam je profil igrača kakav je trebao u Rijeci. Svi igrači koji su tu, moraju se nametnuti. Arteaga je imao priliku u Zagrebu, nije se dobro snašao protiv Lokomotive, dobio je priliku. Imat će još dovoljno vremena da pokaže svoje pravo lice. Došao je iz venezuelanske lige, Palermo je za njega platio 800 tisuća eura i sigurno posjeduje kvalitetu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.