Damir Burić, trener Hajduka: Moramo izaći kao pobjednici iz ove dvije utakmice protiv Dinama

Utorak, 15. ožujka 2016. 16:13 Napisao/la  Ivan Jelić

 Igrati protiv Dinama znači da dodatna motivacija ne treba. To je najlakši dio, što se tiče pripreme, kaže Burić


Nogometaši Hajduka u srijedu (17.30) na Poljudu igraju prvu utakmicu polufinala Kupa protiv Dinama. Evo što je uoči tog dvoboja kazao trener Damir Burić:

- Nestrpljivo čekamo utakmicu, pozivam sve navijače da budu uz nas, podrška nam je potrebna da mladi igrači odigraju pravu utakmicu. Ovo je kup utakmica, ima svoju draž. Igrati protiv Dinama znači da dodatna motivacija ne treba. To je najlakši dio, što se tiče pripreme. Igrači su upoznati s protivnikom, samo se radi o nijansama. Dinamo je protiv jakih momčadi pokazao pravo lice, dok su protiv manjih varirali u formi i sastavom. Odigrali smo dobre utakmice protiv Dinama u periodu otkako sam tu. Očekuju nas još tri utakmice, moramo ih odigrati kvalitetno. Ovo su nam jako bitni susreti, moramo izaći kao pobjednici iz ove dvije utakmice, kaže Burić koji nije krio koga se najviše pribojava u Dinamu:

- Najviše cijenim Pjacu, a volio bih da je Velazquez tu, problem bi bio riješen. Ovako ćemo trebati tražiti druga rješenja, ako se on ne oporavi. On je idealan za njega, bio bi gušt gledati. Zadnje dvije utakmice nam nije protivnik zapucao na vrata, nadam se da će se obrana na račun toga stabilizirati i pokazati protiv Dinama svoje pravo lice. Bilji je odigrao bez greške prošlu utakmice, Šimić nije bio u stanju zbog temperature igrati prošlu utakmicu, kaže Burić koji u prvoj utakmici očekuje sljedeće:

- Ja mislim da je važno ne primiti gol, a bilo bi fenomenalno kada bismo ga dali, nada se Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.