Damir Burić, trener Hajduka: Istra je neugodna momčad, mi moramo biti još bolji

Subota, 03. listopada 2015. 10:59 Napisao/la  Ivan Jelić

Svi zdravi igrači su u momčadi, nedostaju Pejić, Nižić, Ohandza, Bašić, Sušić, Roguljić, ali možemo imati dobru ekipu na terenu. Ne želimo još uvijek riskirati s Ohandzom, kaže Burić

Nogometaši Hajduka će u nedjelju od 15 sati na Poljudu igrati susret 12. kola MAXtv Prve lige protiv Istre 1961. Evo što je uoči te utakmice kazao trener bijelih Damir Burić:

- Očekujem dobrog i neugodnog protivnika, koji se zna braniti, a i opasno napaditi, što su pokazali u utakmicama protiv Dinama i Rijeke. Sada su protiv Lokomotive pokazali puno bolju igru. Nadam se da ćemo ih svladati dobrom ofenzivnom igrom. Istra ne pokazuje nešto što nije, ona predvodi ove momčadi od petog mjesta. Dovodili su dosta dobre igrače, započeo je Burić.

Hajduk je jedini poraz doživio u Puli, u prvom ovogodišnjem dvoboju, Istra je nanijela jedini poraz bijelima ove sezone.

- To je bio baš neugodan izlet, okrećemo se ovoj utakmici. Onda smo bili u europskom modusu, sada samo igramo u prvenstvu. Bit će drukčija momčad na terenu. Istra je protivnik koji uzme veliki dio terena, a mi bi one preostale rupe trebali opasno napadati, kaže Burić.

Njemu na raspolaganju neće biti velik broj igrača

- Svi zdravi igrači su u momčadi, nedostaju Pejić, Nižić, Ohandza, Bašić, Sušić, Roguljić, ali možemo imati dobru ekipu na terenu. Ne želimo još uvijek riskirati s Ohandzom.

Hajduk je u odličnom nizu, vratar Kalinić je blizu da obori rekord Danijela Subašića.

- Mi ne tematiziramo toliko to, mi se koncentriramo na igru, naša igra nam omogućuje da ne primamo golove, mi imamo naše ciljeve, kojih se držimo. Moramo biti još bolji, trebamo korigirati neke stvari, prije svega zadnji pas, zaključio je Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.