Damir Burić, trener Hajduka: Ime novog sportskog direktora nije se pojavilo u medijima

Subota, 30. travnja 2016. 14:03 Napisao/la  Ivan Jelić

U Osijeku se sprema velika fešta, njihovi navijači imaju rođendan, kaže trener Hajduka


Nogometaši Hajduka u nedjelju od 15 sati u Osijeku igraju revijalnu utakmicu budući da ni jednoj momčadi bodovi nisu važni:

- U Osijeku se sprema velika fešta, njihovi navijači imaju rođendan. Hajduk je uvijek magnet za publiku. Osijek je dobra i kvalitetna momčad, rezultati u zadnje vrijeme ne pokazuju pravu sliku. Dobro su posložen tim. Čeka nas teško gostovanje, ali mi se želimo nadigravati. Žestoko smo radili ovaj tjedan, motiv je bio velik. Maloku i Vojković su pod upitnikom. Veseli povratak Juranovića, na terenu će biti zanimljiva momčad. Prema izvještaju, neki igrači su na jako dobrom putu, nadamo se brzom oporavku. Ne trebamo žuriti, najvažnije je da ozljede zacijele, kaže trener Hajduka Damir Burić.

Burić ne želi otkriti ime novog sportskog direktora:

- Ona imena koja su se pojavila u medijima, s njima nisam komunicirao.. Pričao sam s nekim kandidatima, njihova imena nisu bila u medijima, govori Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.