Damir Burić, trener Hajduka: Fokusirani smo na Zagreb, ali teško je igračima izbiti iz glave Dinamo

Subota, 12. ožujka 2016. 14:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Ne zanima me statistika, više sam usmjeren na analizu stanja, kaže Burić


Nogometaši Hajduka u nedjelju od 17 sati u Poljudu igrati protiv Zagreba, a evo što je uoči tog dvoboja kazao strateg Splićana Damir Burić:

- Imamo dosta kod igrača, imaju udarce nakon susreta protiv Intera, moramo sačekati zadnji izvještaj liječničke službe. Desetkovani smo, ali nadam se da ćemo do utakmice vidjeti na koga računamo. Fokusirani smo na utakmicu protiv Zagreba, puno nam znači ovaj dvoboj da bi lakše ušli u nastavka sezone. Ove godine smo pokazali da smo bolja momčad od Zagreba. Oni su neugodni, imaju jake individualce, imaju kvalitetnog golmana. Jedva očekujem tu utakmicu. Zagreb je fokus, a ne Dinamo u Kupu. Međutim, s obzirom na okolinu, prije svega medijske natpise, jako je teško to igračima izbiti iz glava, kazao je Burić.

Kakvo je stanje s Vlašićem?

- Nije se žalio poslije treninga na bolove, nadam se da ćemo imati jednu opciju više. Čekali smo ga i prije utakmice u Zaprešiću, ali došli smo do zaključka da je bolje da ne ulazimo u rizik. Potpuno ista situacija je s Velezom. Pred nama je težak ritam utakmica. Moramo biti jako pametni.

Hajduk je skoro pa mjesec dana bez pobjede?

- Ne zanima me statistika, više sam usmjeren na analizu stanja. Od jedne pobjede nas dijeli 30 sekundi, bilo je tu dosta komponenti, koje su utjecale na tu činjenicu. Nastojat ćemo biti bolji kroz sljedeće utakmice, zaključio je Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.