Damir Burić: Ovako nešto u Njemačkoj je nemoguće, tamo se termini moraju ispoštovati

Utorak, 01. prosinca 2015. 15:55 Napisao/la  SC

 Ja se nadam da ćemo se uspjeti vratiti s obzirom da je od srijede u 17 sati do subote u 15 sati malo vremena, kaže Burić pred utakmicu protiv Zagreba

Zagreb i Hajduk u srijedu u Kranjčevićevoj igraju utakmiccu 1/4 finala Kupa. Trener Hajduka Damir Burić uoči utakmice protiv Zagreba osvrnuo se na odgodu kup-utakmice između Dinama i Intera zbog čega će modri odmorniji dočekati subotnji derbi protiv Hajduka:

- Mi ćemo se nositi s tim, bit ćemo pravi. Imamo motiv, nikad nam nije nedostajao, a sad je još i veći. Ja se nadam da ćemo se uspjeti vratiti s obzirom da je od srijede u 17 sati do subote u 15 sati malo vremena. Kroz Euroligu smo imali probleme, izgubili puno bodova kroz igru četvrtak-nedjelja, a imali smo kadar s malo mogućnosti promjena. Ipak, uspjeli smo se dignuti. Kako je u Njemačkoj? Tamo se termini moraju ispoštovati. Svima jednako, kolo se igra, netko u utorak, a netko u srijedu, ali ovako nešto je nemoguće, naglašava Burić.

Hajduk ima itekakvih motiva u Kupu:

- Mi smo za Zagreb spremni. Igratć će se sigurno drugačija utakmica od prvenstvene što se tiče našega pristupa i organizacije na terenu, tako da nas očekuje jedna teška utakmica. U prvenstvenom susretu nije bilo baš sve kako sam poželio što se tiče pasova, a i realizacija je mogla biti još bolja. U Kupu je najvažnije proći. Svaka nam je utakmica bitna, Zagreb i Dinamo, to se ne može na vagu staviti, kaže Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.