Damir Burić: Otkada sam u Hajduku nisam još imao utakmicu u kojoj nije bilo pritiska

Petak, 23. listopada 2015. 15:55 Napisao/la  Ivan Jelić

 Znamo gdje je naša kvaliteta, Lokomotiva je neugodan protivnik, imaju individualnu klasu, kaže Burić

Damir Burić najavio je utakmicu 14. kola između Hajduka i Lokomotive:

- S obzirom kakvo je vrijeme bilo, jako je teško trenirati, uz vjetar je bilo nemoguće igrati. Nadamo se da će se stišati bura, jer po uvjetima kakvi sada vladaju nema smisla igrati, odnosno utakmicu bi trebalo odgoditi. Više će rezultat biti stvar sreće, nego nekakve igre. Situacija u momčadi se pogoršala time što je Mijo Caktaš dobio crveni, a od ozlijeđenih se nitko nije vratio. Moramo unaprijed misliti što bi se moglo događati, moramo pametno iskoristiti svih 18 igrača, jer nemamo puno solucija. Imamo mogućnost promjena, momčad je što se tiče srednjeg reda jako dobro posložen, kaže Burić.

Trener Hajduka o Lokomotivi kaže sljedeće:

- Mi smo naučili lekcije igrajući protiv takvih protivnika, znamo gdje je naša kvaliteta, Lokomotiva je neugodan protivnik, imaju individualnu klasu. Nije lako igrati protiv njih. Koliko god obrana bila jaka, dosta dolazimo i u izgledne situacije za gol, nedostaje nam realizacije. Što se tiče igre, uvijek smo spremni stvarati prilike, na tome će uvijek raditi. Moramo još na tome raditi da sigurno privodimo utakmice kraju, a ne kao u Koprivnici. Moramo isključivo bazirati na nas. Ne smijemo puno slušati i čitati novine. Čvrsto moramo biti na zemlji, da bismo pokazali pravo lice. Komplimenti mogu odnijeti igrače u drugu stranu. Moramo biti jako koncentrirani. Bili smo povučeni ovaj tjedan. Naš je cilj pobjeđivati, izvući maksimum. Uvijek se čeka neki rezultat, bit će napeto. Svima je to u interesu, još je uvijek sve neizvjesno. Otkada sam u Hajduku nisam još imao utakmicu u kojoj nije bilo pritiska, on je pozitivan, to je normalno u sportu s kojim se treba nositi, zaključuje Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.