Cvjetovi zla: Novi oblik specijalnog rata protiv središnjice moći HNS-a

Ponedjeljak, 28. studenog 2016. 12:21 Napisao/la  SC

Umjesto baklji, navijači Hajduka ovog puta posegnuli za cvijećem da bi izbjegnuli kaznu uoči derbija protiv Dinama

Ponašanje navijača Hajduka javnosti je odavno  postalo zanimljivije od momčadi Marijana Pušnika. Klub kojim praktično upravljaju navijači u permanentnom je sukobu sa središnjicom moći.

Naravno, prednjači Torcida koja je počela novi oblik specijalnog rata protiv HNS-a. Umjesto baklji, navijači Hajduka posegnuli su za cvijećem!

Tijekom utakmice protiv Intera u 17. kolu, radikalna skupina navijača Hajduka zauzela je mjesto na jugoistoku stadiona budući da je odlukom HNS-a sjeverna tribina bila zatvorena.

 Hajduk je zbog nesportskog ponašanja navijača u prethodnih 16 kola 16. puta platio kaznu prije nego što je disciplinski sudac odlučio zatvoriti tribinu.

Ovoga puta Hajduk neće platiti kaznu, navijači Hajduka odlučili su podignuti transparent "Cvjetovi zla" i na teren  bacati cvijeće umjesto baklji.  Razlog je jednostavan.

 U zadnjem kolu prvog dijela sezone na Poljudu igraju Hajduk i Dinamo, pa su pripadnici Torcide izbjegli mogućnost  kazne uoči utakmice protiv Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.