CARRILLO O KEKU Nogomet je jako kompliciran, stalne su amplitude gore – dolje

Petak, 03. studenog 2017. 17:52 Napisao/la  Ivan Jelić
Joan Carrillo
Joan Carrillo


Hajduk na Poljudu dočekuje Rudeš, posljednjeplasiranu momčad na prvenstvenoj tablici:

- Poslije neriješenih utakmica protiv Dinama i Slaven Belupa gladni smo pobjede. Tijekom tjedna smo dobro radili, proučili protivnika i spremni smo za utakmicu, riječi su trenera bijelih Carrilla kojem je svaka utakmica kvalifikacijska za opstanak na klupi bijelih.

Španjolski strateg otkrio je zdravstveni bilten svoje momčadi:

- Već od ranije ne može računati na Futasca i Carbonierija, koji se nalazi u fazi rehabilitacije, nećemo imati Almeidu koji je u jednom skoku u Koprivnici osjetio da su ga zakočila leđa i u tome je problem. Vraćaju nam se Kožulj i Teklić, koji su odradili kartone, te Nižić, Juranović i Savvas koji su oporavili od ozljeda.

Na klupi novog prvoligaša sjedi sunarodnjak Hajdukova trenera Alonso:

- Bez obzira na trenutni plasman Rudeša prvenstvenoj tablici, vjerujem da će momčad s njim ići prema gore. Oni su sada kao momčad oragniziranija nego prije. Znamo da će se gosti braniti svim silama, ne volim igrati protiv takvih ekipa, respektiramo ih ali očekujem našu pobjedu.

Said je i dalje u kazni:

- Bila je to interna odluka, Said do daljnjega ostaje u toj momčadi.

Novinare je zanimao njegov komentar stanja u momčadi Rijeke:

- Obično ne komentiram rad svojih kolega i kada je dobro i kada momčad upadne u krizu. Mislim da je svima jasno da je to trener  uz kojega  momčad napredovala. Prošle godine osvojili su duplu krunu, igraju u skupini Europske lige. Nakon toga se nema što dodati i oduzeti. Nogomet je jako kompliciran, stalne su amplitude gore – dolje. Na tablici smo trenutno bodovno izjednačeni, ali učinit ćemo sve da budemo bolji od njih, zaključio je Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.