Ante Erceg, napadač Hajduka: Ne lete igrači Rijeke iznad travnjaka, i nas će se nešto pitati!

Četvrtak, 03. studenog 2016. 15:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Da bismo ostvarili pobjedu na Rujevici trebamo zabiti najmanje dva gola. Mislim da možemo, kaže Erceg


Jedan od igrača na kojima trener Marijan Pušnik gradi viziju svoje igre je napadač Ante Erceg. Iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, često trese protivničku mrežu. Od njega se očekuje i da na Rujevici bude uspješan, da zatrese mrežu Prskala:

- Nije bitno tko će biti strijelac, najvažnije je da ostvarimo pozitivan rezultat, kazao je u uvou Erceg.

U dresu Splita u dvobojima sa Rijekom zabijao je gol(ove). Tako je u pobjedi crvenih od 3:1 u srazu sa Riječanima, koji je odigran 12. travnja 2013. godine u Parku mladeži bio strijelac trećeg gola da bi u dvoboju sa istim suparnikom, koji je odigran 27. travnja 2014. godine, Rrceg  je zabio prvi gol (2:2) za Splićane.

-Rijeci sam već zabijao golove istina u dresu Splita, volio bih da zabijem sada u Hajdukovom dresu. Ipak, najvažnije je da ne izgubimo utakmicu.

Hajduk točno 1691 dana ne zna za pobjedu u jadranskom derbiju:

- Dugo, predugo traje da neugodan, negativan niz. Vrijeme da srušimo tu neugodnu tradiciju. Da bismo ostvarili pobjedu na Rujevici trebamo zabiti najmanje dva gola. Mislim da možemo!

Tko je najopasniji u redovima domaćina:

- Bez ikakve dvojbe Andrijašević iako oni u svojim redovima imaju niz kvalitetnih pojedinaca, Gavranovića, Gorgona, Vešovića, Bradarića, Ristovskog... Njihova najjača snaga je u snažnom kolektivu. Međutim, ne lete oni iznad travnjaka i nas će se mnogo toga pitati, zaključio je Erceg.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.