ALARM NA POLJUDU Predsjednik Marin Brbić sazvao hitan sastanak struke i igrača

Četvrtak, 03. ožujka 2016. 17:45 Napisao/la  SC

Nastavi li Hajduk ovako igrati, do kraja sezone bijeli mogu kompromitirati trenutačno komotnu treću poziciju


Na Poljudu vlada stanje opće pripravnosti! Predsjednik Marin Brbić sazvao je hitni sastanak kojemu su nazočili sportski direktor Goran Vučević, trener Damir Burić, stariji igrači Lovro Kalinić, Hrvoje Milić, Sven Tin Sušić i Zoran Nižić, predstavnik mladih igrača Nikola Vlašić i predstavnik stranaca Julian Velazquez.

Brbić je od probranog društva htio čuti što se dogodilo s momčadi Hajduka u utakmicama protiv Lokomotive, Rijeke i Osijeka, u trima utakmicama osvojen je samo jedan bod. Zaključak je kolosalan: kriza rezultata i igre nema veze s odnosima unutar kluba. Sprega uprave, trenera i igrača služi za primjer svima...

Nastavi li Hajduk ovako igrati, do kraja sezone bijeli mogu kompromitirati trenutačno komotnu treću poziciju. Hajduk u polufinalu Kupa igra protiv Dinama, pa je treće mjesto u prvenstvu jedina realna mogućnosti izlaska u Europu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.