Zoran Zekić ostao trener Osijeka, klupski čelnici razumiju njegove frustracije

Utorak, 10. travnja 2018. 14:24 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

 Zoran Zekić ostaje trener Osijeka!

Nakon što je predsjednik Ivan Meštrović izjavio da nema namjeru mijenjati trenere kao toaletni papir, oglasio se sportski direktor Alen Petrović:

- Ove sezone stvarno izgledamo kao Dr. Jekyll & Mr. Hyde. Trener snosi dio dogovornosti za takvo stanje, ali ni slučajno se ne može amnestirati ni igrače čija je odgovornost u najmanju ruku jednaka. Ako se momčad u stanju ravnopravno nositi s najjačim momčadima naše lige, onda je stvarno teško razumljivo zbog čega se toliko mučimo u ostalim utakmicama. Mislim kako u tome trenerova uloga nije presudna već je stvar mentalne prirode kod igrača. Ne može se kvalitetan rezultat ostvariti bez imalo rizika u igri. Trebamo biti hrabriji, jer rekao sam to već sto puta i ponovit ću opet. Nije problem izgubiti utakmicu ako si na njoj pružio svoj maksimum, ali je veliki problem gubiti na način koji se nama dogodio protiv Rudeša. Znali smo kako će ova sezona biti teža od prošle, jer nije baš tako lako napraviti korak naprijed unutar četiri prvoplasirane momčadi. Možda nam je ona europska bajka došla malo prerano pa smo poletjeli. Ima tu svega pomalo, ali to ne znači kako sad moramo rušiti sve dobro što je napravljeno. Razumijem trenerovu frustraciju nakon Rudeša. Igra nam ne izgleda dobro, ali ne treba sad biti malodušan. Treba pronaći energiju u sebi i vratiti momčad na pravi put. Ovog proljeća nikako da spojimo dvije dobre utakmice zaredom, rekao je Petrović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.