Zoran Zekić pokazao srednji prst, osječka momčad ostavila bolji dojam od trenera

Petak, 03. kolovoza 2018. 15:32 Napisao/la  SC

Ispričavam se na neprimjerenom ponašanju, emotivan sam. Igrati utakmice na stadionu gdje su vam najveći protivnici atmosfera i 50.000 navijača ne ostavlja čovjeka ravnodušnim, kaže Zekić

Zoran Zekić
Zoran Zekić

 

Osijek je u Glasgowu ispao iz Europe, a Zoran Zekić mogao bi biti strogo kažnjen zbog nesportskog ponašanja.

Osječka momčad ostavila je na Ibroxu bolji dojam od trenera koji je navijačima domaćina pokazao srednji prst, fotografiju je  Glasgow Rangers odmah objavio na društvenim mrežama.

Odmah su reagirali škotski i engleski mediji, zakotrljala se negativna priča...

- Ispričavam se na neprimjerenom ponašanju, emotivan sam. Igrati utakmice na stadionu gdje su vam najveći protivnici atmosfera i 50.000 navijača ne ostavlja čovjeka ravnodušnim. To fascinira, ali ne plaši. Njihova neprimjerena dobacivanja nakon utakmice izazvala su moje neprimjerenu reakciju, u trenucima vrućeg srca i vruće glave, prvenstveno radi informacije da su prije utakmice napali naše navijače u gradu. Glava se ohladila, srce ostaje vruće, idemo dalje, rekao je Zekić.

Koliko će UEFA uvažiti njegovu ispriku nije poznato.

Jedino je poznato da UEFA drastično novčano kažnjava ovakve poteze.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.